3 In Lingon om.....

Fotoinspiration

Foto av Yein

Visst är det underbara vackra bilder? Idag ska jag fotografera lite och leka med kamerakompisen. Temat tror jag ska bli “roses and butterflies” och jag tänkte fota alla mollysar med rosor och fjärilar som jag kan hitta i garderoben. Eller så ändrar jag mig och gör nåt helt annat, vi får se. Jag gillar att hålla öppet i tanken så man kan vara fri och hitta på nya saker utan att låsa fast benhårt på en idé utan låta penseln gå dit den vill.

Fast ibland är det precis tvärtom, väldigt lyckat att hålla sig till planen så man får gjort något överhuvudtaget…

Nåja, ha en fin dag så hörs vi lite senare.

kramar!

5 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Josanne
  February 5, 2011 at 11:39

  Lovely bilder!!! Jag är också grymt fotosugen idag. Har inget tema på gång, får se vad det blir. Good luck med din fotosession! KRAM!

 • Reply
  chatarina
  February 5, 2011 at 12:42

  Jättefina bilder..ha en superbra lördag!! Kramar

 • Reply
  Nadia
  February 5, 2011 at 14:58

  Ståndaktigt av dig att motstå morgonshopping:)
  Härliga bilder!
  Hoppas du får en fin fotodag!
  Kram

 • Leave a Reply