4 In Lingon om.....

Funovits Scarf hittar nytt hem, tillfälligt

Slibb, slabb, slaskslusk. Tur jag har ett par gummistövlar? Dagen har gått ganska fort ändå, fastän jag jobbat, och det kändes en stund som om jag var den enda i hela staden som jobbade :-) Jag tror jag var helt själv i vårt hus, min arbetsplats. Skuuum känsla?

Maken var ledig och rastlös så jag kortade dagen någon timme och vi gick och såg Harry Potter and the deathly hollows. Liiiite biogodis slank ner. Men bara väldigt lite. Filmen var lite seg tyckte jag, fast rätt vacker och lite sorglig. Dom växer ju upp potterbarnen och börjar kyssa varann å sånt. Makalösa naturbilder och vyer i filmen. Det kommer att kännas konstigt när man ser sista delen, att sen är det finito.

Insåg att det fanns energi kvar i mina ben så jag körde ett pass i kväll. I mitt lilla lekrum som jag tänkte visa upp. Kolla in gardinen!! Den hänger där lite tillfälligt, men gör rummet lite vackrare. Varför inte? tänkte jag.. Vackra saker ska ju synas och njutas av..

Röd, svettig och inte så lite nöjd med mig själv. 2011 ska bli mitt år!

Istället för att sitta däst i soffan har jag rosiga kinder och mår finemang. WoooooOO.

Näver givv upp lajf, näver…

Kramar till dig och ge inte upp du heller!!

L

8 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Linda G
  January 6, 2011 at 21:48

  Fin gardin:) Visst känns det skönt när man väl har tränat! Det jävliga är att komma igång! Kram på dig:)

  • Reply
   Lingon
   January 6, 2011 at 22:27

   Gäller att smida medan järnet är varmt och jag vill röra på mig.

   Kramar!

 • Reply
  Lina
  January 6, 2011 at 22:17

  Åh vad jag älskar din gardin! Här sliter man med att hitta denna fina scarf på rean och du hänger upp den som en gardin. Underbart!!

  Vad är det för monstermaskin du äger? Maken och jag körde ett pass hemma framför träningsvideo idag. Hör och häpna! Jag har redan träningsvärk…

  KRAM

  PS. Har du med din kamera överallt för det är väl inte iphone bilder du lägger upp? Varför ser man inte preview på dina bilder i blogglistan? Störigt…

  • Reply
   Lingon
   January 6, 2011 at 22:35

   Haj Lina! Åh, nu skäms jag lite att jag satt den som tillfällig gardin, sorry. Hoppas att du hittar den på rean verkligen. Jag tycker att den är lite för tunn att ha nu på vintern då man vill ha tjockare doningar. Monstermaskinen är en crosstrainer lånad tillsvidare, men kanske ska vi behålla den, vi får se..
   och jag tar ungefär hälften av mina bilder med iphonen och hälften med storkameran. Man blir så lat med att släpa på kameran i väskan, den väger ju tungt..iphonen får ta mer och mer bilder. Så många svar…haha. Min blog är inte blogger så det blir ingen förhandsvisning på bilderna i listan tyvärr..jag önskar jag kunde fixa till det för jag saknar bilder i min egen läselista.
   jag brukar gå in och kika på någon annans blogglista för att få se bilderna..

   Kramar och ha det så bra!!!!
   L

  Leave a Reply