7 In Lingon om.....

Dagens rutiga del 2

Glazing Check dress med kofta.

Lacie top undertill.

Utan kofta.

Med gitarr.

Spla-dangggg….!

7 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Annelie
  January 5, 2011 at 13:45

  Du är superfin i klänningen!! Har min old ping Bell dress på mig idag, har tittat många gånger på den du har idag! En del säger den är stor i storlek, andra normal..så varje gång har jag velat! Ovanligt, eller hur..haha.
  Kram

 • Reply
  Annelie
  January 5, 2011 at 13:46

  Hrmm, Old pink ska det ju vara!!
  Kramkram

  • Reply
   Lingon
   January 5, 2011 at 14:12

   Tack Annelie! Jag trivs bara sådär i denna klänningen, fast den är underbart fin ändå tycker jag. Det är ju så, man vet inte vad man trivs i förrän man har det på sig. Eller jag är sån i allafall. Carded flannel bell i old pink är en drööm, skulle gärna se den på dig! Jag har ju den röda men är en hopplös sucker för rosa och ljusa toner, framför allt för flannel som är det mjukaste som finns nu på vintern. Oj, vad jag babblar loss här, förlåt :-)
   Min glazing check dress tycker jag är normal till stor i storlek. Och ganska lång i längd, inte lika lång som carded flannel bell, men längre än knälängd på mig.
   Kramar och ha en skön dag i dag. Hoppas att vi inte får mera snö nu :-)

 • Reply
  Peggy
  January 5, 2011 at 14:26

  Rutigt är fint…..och flanell är mysigt :-) snyggt med gitarren oxå ;-)
  Kram!

  • Reply
   Lingon
   January 5, 2011 at 19:49

   Tack! Jag kanske borde ha en gitarr med på alla bilder :-)
   kram!

 • Reply
  Hilde
  January 5, 2011 at 19:31

  Sötaste Lingon, vad fin du är i rutor. Fina bilder.
  Kram

  • Reply
   Lingon
   January 5, 2011 at 19:49

   tack vännen..
   Kramar!

  Leave a Reply