12 In Lingon om...../ Odd Molly

Varvar ner och om att p….a i motvind

Men först något vackert! Min fina kusin till vänster som gifte sig i somras. Brevid ser ni mig i klänningen som hon kanske skulle haft i stället, eller hur Eva? Detta är ju “the bröllopsklänning”. Min kusin var ju förstås strålande vacker ändå så det räckte till och blev över. Titta på mannen bakom till höger, det är hennes leende stolta far….så rart.

Jag ville bara ha en bild med i detta inlägget och rotade igenom mitt arkiv och plötsligt dök den här fina upp, för här blev det ingen dagens eller något fotograferande alls. Ja kanske lite senare, man vet ju aldrig.

Vet ni, det är så skönt att sitta ner så här och koppla av, läsa lite i era bloggar, och kommentera, varva ner..tagga av hornen..

Tandläkaren tog 3500 kr av mig, och det var inte så skönt heller, återbesök nästa vecka. Tänk vad mycket Mollysar det kunde blivit? :-) Men ändå visst är jag jättetacksam att fått ordnat min stackars lilla tand. Men ändå…ja.. och det andra med husförsäljningen är bara att bita i hop och vänta ut ett par dagar till. Ingen idé att gå in på detaljer om det men mäklarens ord på bred skånska var att han tyckte att tempot på det hela är som att försöka pinka i motvind. Prova säg det långsamt på skånska, eh?

Ja, det var väl dagens dagbok ur mitt liv:-)Det känns faktiskt mycket bättre nu än för ett par timmar sen, skönt.

Roligheter är nämligen på gång! Jag ska på konferens torsdag till söndag denna veckan och håller på att planera packning och naturligtvis Mollyoutfits. Mer om detta längre fram.

Kram till dig som orkade läsa så långt och ha en trevlig kväll!

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  chatarina
  October 12, 2010 at 18:30

  Hej! Kan man skicka efter ifrån Freeport? Hur vet man vad som finns? Kram o grattis till din rutiga klänning

  • Reply
   Lingonberrie
   October 12, 2010 at 18:56

   hej Chatarina, tack! jag smiter in och svarar i din blogg istället:-)

 • Reply
  Hilde
  October 12, 2010 at 19:22

  Underbara Tea dress, jättesnygg på dig!
  Kram

  • Reply
   Lingonberrie
   October 12, 2010 at 20:51

   Tack Hilde!

 • Reply
  Solid
  October 12, 2010 at 19:30

  Hej!
  Så fin du är i Tea dress och tack för hälsningen. Bruden ser klassiskt vacker ut, snyggt.
  Även bloggerskan bakom Art of non sense vigdes i Tea dress så det är nog en riktig “giftklänning” som ett litet barn sa till oss eller en klänning som gjord för kalas när man vill känna sig lite extra fin.
  Du har fått mail.
  Kram från Eva

  • Reply
   Lingonberrie
   October 12, 2010 at 21:22

   Mailat tillbaks!
   kramar!

 • Reply
  Mollymatronan
  October 12, 2010 at 20:57

  Tea dress ÄR ju en brudklänning, den skulle jag gifta mig i direkt. Nu råkar jag vara gift så jag måste hitta en annan anledning att få den där nån gång…tror den finns kvar hos lisen.dk fast dyyyyr fortfarande. Nästa sommar ska jag på bröllop, och gissa vem som (redan) funderar på (molly)klädsel…?

  • Reply
   Lingonberrie
   October 12, 2010 at 21:24

   Haj där! Det finns en på tradera nu och du kikar in där. Kanske inte din storlek, men vad vet jag. Ta och titta! Självklart ska man titta på kläder i god tid. Man kanske till och med ska ha flera alternativ?

   Kramar!!

 • Reply
  CLE
  October 12, 2010 at 21:32

  Suck, ja den som fick gifta sig, igen.
  Det finns något som heter en gång kul och två gånger dumt, jag försöker tänka på det när jag år ut och år in går och väntar på att Perre ska fria :)

  • Reply
   Lingonberrie
   October 12, 2010 at 21:34

   Kanske du som får fria till honom? :-)

   Kramar!!

 • Reply
  Josanne
  October 13, 2010 at 08:11

  Så snygg den där tea dressen är… var sååå himla nära att slå till på den i svart men struntade i det… gissa vem som ångrar sig nu…
  Jag har sett dina mail men varenda gång jag ska försöka svara så blir jag utkastad från gmail… :o( Men den 25:e = absolut!!! Svarar bättre på mailen när jag överlistat elaka gmail… Hoppas du får en bättre dag idag! KRAM!!!

 • Reply
  Åsa
  October 14, 2010 at 18:36

  3500 riksdaler ????? HU jeda… Men skönt att du fått hjälp med bissingen ♥
  Åh, jag är lite yr på just den klänningen, vet inte riktigt hur den ser ut, men det jag ser på dej ser supersnyggt ut !

  Hoppas att du får det trevligt på konferansen :-)

 • Leave a Reply