3 In Odd Molly

Tuttus Gigantus Problemus=Fnissus Attacus:-)

Fnissus attacus pågår lite lätt fortfarande:-)

Som säkert någon av er anat så passar denna klänningen inte min ärtiga byst och äppelsöta mage så värst bra, men jag älskar klänningen ändå. Den är så galet glad, och en smällkaramell i volang och om jag skulle beskriva den på engelska skulle det bli ordet flirtatious.

En kofta på ordnar allt och i morgon ska jag försöka få tag på en tunn tröja i royal att ha under. Klänningen känns som att ha på sig en julklapp till maken ungefär:-)

OMG.

FNISS.

SLY SMILE.

Det här med Odd Molly är ju så roligt? Jag menar det finns plagg i alla stilar. Vissa stilfullare och striktare än andra och vissa med hippiefeeling och galna i spets, volang, mönster och färg. Man kan klä sig som businesswoman eller flowerpowerflicka.

Jag behöver ett par rundor till på framtidsmaskinen för att klänningen ska fungera, men det är inte omöjligt!

Ni ska få se den på snart.

Kramar och trevlig kväll!!!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Hilde
  October 18, 2010 at 20:23

  Ser fram emot bilder. Klänningen ser alldeles underbar ut, så det måste bara bli bra eller hur?
  Ha en fin måndag kväll!
  Kram

 • Reply
  Mollymatronan
  October 19, 2010 at 15:36

  Innebär det att du redan köpt den och går och fnissar med den framför ögonen? Först läste jag “en juklkapp till magen…” och så ägnade jag 2 timmar åt att analysera det (nä, gud förlåte så jag svamlar). Jo, jag håller med dig om OM:s alla stilar. En del trasor tycker jag är så fula så jag viker mig dubbel när jag ser. Att det liksom är samma designer…? Ett schizofrent men ack så härligt märke!

  • Reply
   Lingonberrie
   October 19, 2010 at 21:41

   Japp!! En julklapp till magen:-) Så läste maken det också….Klänningen är galen, galen och jag behåller den. Kan funka till julfesten, hehe.

  Leave a Reply