8 In Längre inlägg med mycket bilder/ Lingon om...../ Odd Molly

Söndagens

Hej på er!! Idag har vi varit ute och kört lite, tagit mått i nya lägenheten och funderat på var vi ska göra av allt.

Det är ju inte så lätt att flytta från stort till mindre om man säger så. Jag läste någonstans att varje person i ett hushåll har i genomsnitt 50 000 saker, kan det stämma?

Svårast att placera är min älskade flygel, den bästa platsen för den är oftast den bästa platsen för soffan. Vi tog lite papper från en stor rulle och la ut på golvet som fick representera våra möbler, sen möblerade vi om med dessa pappersbitar och uhm..ade och  ahammade…ganska roligt.. och bisarrt. Som att spela ett spel nästan, med brickor.

På mig idag är underbara Tea jacket, ett reafynd från i somras. Den är bara helt underbar och kommer inte att flytta i från mig. ♥

En liten skogspromenad hann vi också med, så jätteskönt att vara ute.

Vi träffade en liten kompis där i skogen…

…en liten trädtomte tittade ut. Efter att ha språkat med oss en stund gick han in till sig, och vi knatade vidare..

Mot konsumbutiken för jag fick en craving på varm chokladmjölk…det är väl höstkänslorna som slår till? :-)

Kvällen kommer att ägnas åt pyssel och kolla på bloggrapporter från helgens träff i götet. Gissa om jag är sugen att åka till freeport? Fast ändå är jag så väldigt nöjd just nu. Bara titta lite, och klämma på fina Mollysar…hmmm..

Ha en skön söndagkväll och kramar till dig!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Helen
  October 3, 2010 at 18:23

  Ja man kan träffa många i skogen om man är uppmärksam. Igår hittade jag en liten groda.
  Jag är också jättesugen på Freeport *och* Kosta, men kanske inte på samma dag. =)
  Vi kanske ska samåka några stycken – på något av hållen?

  • Reply
   Lingonberrie
   October 3, 2010 at 18:31

   Japp, en tåg och bussresa till Kosta kanske:-)

 • Reply
  Mimmi
  October 3, 2010 at 18:25

  Oh så fin,du är på skogspromenaden./K

 • Reply
  Anna Svensson Crona
  October 3, 2010 at 18:54

  Ja snacka om att man vill till freeport. Smart ide att åka några stycken…

 • Reply
  Solid
  October 3, 2010 at 19:09

  hej!
  Nu vet vi att Tomten finns, hurra! Om ni åker till Kosta så hojta till om ni känner för det. Själv så samlar jag på Cherry Ames sjuksköterskeböcker men det ska vara upplagan med de snygga omslagen vilket är viktigt. Fin är du och den lilla jackan överst skulle jag gärna ha till min klänning.
  Kramar från Eva

 • Reply
  Linda G
  October 3, 2010 at 21:25

  Du har ju så fina bilder jämt! Urfin i både Tea-jacket och kappan (har glömt namn på den just nu;) Ha en bra söndagskväll du med! Kram

  • Reply
   Lingonberrie
   October 3, 2010 at 21:29

   Tack Linda! Nu får du vila upp dig efter träffen. Åh vad jag ville ha träffat dig och alla dom andra..
   Kram!♥♥♥

 • Reply
  Sofia
  October 3, 2010 at 21:50

  Hej snygging! När man ser dina bilder så förstår man ännu mer varför de där kläderna drar så… T!ea jacket mums… Det vore en fasa för mig att flytta till mindre jag tror jag samlar på allt… Vad snitsigt det blev med loggorna på sidorna här! Jag vill ha dem tillbaka på kläderna! NU! Kram

 • Leave a Reply