2 In Lingon om.....

På väg till konferens

Mot nördriket med packning! Jag kom i väg lite tidigt hemifrån och tar en frukost på det lokala spelhaket. Tåget går inte förrän om en timme. I min packning finns ett par fina Mollysar, vi får se, kanske jag hinner skriva något från konferensen, eller inte:-)
Det ska bli så roligt, dagar med skratt och att umgås med likasinnade.
Mitt mediauppdrag har lite gått på pumpen med anslutningar och sladdar, så ett besök i en elektronikkedja är ett måste under dagen. Varför, varför, varför kollar man inte upp sånt innan??Undrar om det finns ett ClasOhlsson där i Nördistan??

Önskar dig en bra dag i dag!

Det blir nog lite sporadiskt, fragmentariskt och kryptiskt bloggande från mig de kommande dagarna:-)

Kramar!!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Linda G
  October 14, 2010 at 21:10

  Ha det så bra! Befinner du dig i mellan-Sverige kanske du är nånstans i mina trakter?! Kram

 • Reply
  Mollymatronan
  October 14, 2010 at 22:39

  Nu blir jag lite nyfiken i struten; en konferens med “likasinnade”? Är det alltså inte jobbet…? Spännande. Fågelskådning? Frimärken? Nä, skulle inte tro det…men du lyser i dig själv och vackra färger:)

 • Leave a Reply