13 In Längre inlägg med mycket bilder/ Odd Molly

Carded Flannel Bell dress – yr i mössan

Hej!! Jag håller på och fundera på vilka färger man kan kombinera klänningen med. Rosa fungerar ganska bra:-)

Snurr. Yr. Snubbel..

När de här togs så var jag på väg till jobbet där ett stort evenemang startade idag. Hade egentligen tänkt att ha något mer elegant på mig men detta är så himla bekvämt:-)

Swirl. Det blir lite många bilder idag för jag kan inte välja vilken som är finast:-) Annars brukar jag tycka att tre är ungefär lagom till ett blogginlägg.

Klänningen är underbart skön att ha på. Men jag är lite kluven, den är liksom vacker och gräslig på samma gång. Men definitivt unik på något sätt och jag älskar den!

I believe I can fly,
I believe I can touch the sky……

Någon som vill hänga mig i kjolen?

Sådär ja. Nu fick ni en överdos lingonberrie och carded flannel bell dress. Kunde ju sparat lite bilder till en annan gång, men jag kände inte för det idag. Ibland kan man inte välja vilken liksom.

Kramar och ha en skön kväll!!

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Jeanette
  October 31, 2010 at 22:13

  Love it!!! Den passar superfint till dig och jag förstår att du trivs i den. Den är ju så otroligt skön!!! Skulle kunna tänka mig fler om plånboken tillät.
  Kram

 • Reply
  Susanna
  October 31, 2010 at 22:19

  Oj vad jag gillar dig! :) Du bjuder verkligen på dig själv och du gör mig lika glad varje gång. Du verkar vara en riktig glädjespridare . Tack för en härlig blogg, kram

  • Reply
   Lingonberrie
   November 1, 2010 at 23:28

   Tack Susanna! Vad kul att du är här inne och läser!
   Kramar!!

 • Reply
  Linda G
  October 31, 2010 at 22:52

  Underbar klänning, underbara bilder och så du som är ganska underbar också:) Ha det bra gumman! Kram

 • Reply
  Solid
  October 31, 2010 at 23:37

  Hej!
  Vilka glädjebilder du bjuder på så här innan sovdags. Rosa funkar så bra till klänningen. En likadan hänger i min garderob men den ska sparas till första advent , nåja det är tänkt så.
  Kramar från Eva

 • Reply
  Josanne
  November 1, 2010 at 07:50

  Kan man få en bättre start på en ny dag, en ny vecka, en ny månad än dessa underbara bilder på underbaraste tjejen? Skulle inte tro det! Du har gjort min dag, tackar och bockar för det! :o)
  Och som jag ångrar att jag inte provade den här flanellen på AjaBaja, varför gjorde jag inte det… Känner att jag börjar bli kär i den jag också.
  Hoppas du får en bra dag utan alltför mycket jobb. KRAM

 • Reply
  Anne
  November 1, 2010 at 09:21

  Hi hi jag älskar dina bilder – blir alldeles glad när jag ser dem :-). Klänningen är en riktig karamell och jag tycker att gräslighetsinslaget är obefintligt.
  Kram

 • Reply
  Ina
  November 1, 2010 at 13:08

  Men du vad fin du är i klänningen!! Jag är såååå sugen på en också fast jag är nog mer inne på den i blått… Hur är den i storleken tycker du?
  Lite förmätet av mig kanske att fråga om det nu inte är så att du mejlat mig. Jag ska stänga min blogg och tänkte bjuda in dig om du vill… Hi8ttar ingen mejladress dock, Om det är så att du vill bli inbjuden kan du väl mejla mig på ballerina73@gmail.com
  Kram Ina

  • Reply
   Lingonberrie
   November 1, 2010 at 14:09

   Hej Ina, Jag mailar dig:-)
   Kramar!

 • Reply
  Lingonberrie
  November 1, 2010 at 14:09

  men Åhhhh…vad fina och glada kommentarer! Tack alla ni fina.
  Här får ni en riktig Mollykram allihopa! Jag är så glad att ni gläds åt mina bilder och trädgårdsrusningar, det ger mig mycket glädje att fotografera och busa, och sen om någon gillar vad jag visar upp är än mer kul. Så tack ska ni ha! Eller tack ska Du ha:-)

  Kramar!!

 • Reply
  lite Odd
  November 1, 2010 at 15:44

  Hej din lilla hoppetossa:)
  Hade jag kunnat så hade jag hoppat runt i min trappuppgång lite då o då..men risken finns att grannarna tar fram vit tröja med remmar till mej då :)
  Jag måste få säga (skriva) att jag är mer glad för min old pink än den blå faktiskt..ska göra bilder snart…hmmm…är lite för blyg för att visa mej i bloggen…men det kommer…hmmmm
  kram kram till dej:)

 • Reply
  Solveig
  December 6, 2010 at 08:24

  Tack så mycket för de fina bilderna! Har just själv klickat hem en likadan och klarar inte av att vänta tills den kommer. Kanske jag skall följa efter din exempel och ta lika glädjefulla bilder med den? Ha en fin juletid!

  • Reply
   Lingonberrie
   December 6, 2010 at 10:18

   Kul! Grattis till ett bra köp, du kommer att bli nöjd för den är så skön att ha på sig.
   Ha en fin jul du med!

  Leave a Reply