10 In Längre inlägg med mycket bilder/ Lingon om...../ Odd Molly

Art silk tunic velvet

Här ser ni en som skubbar från husfix en liten stund. Jag kunde inte motstå att klä upp mig till min finmiddag bestående av Findus porterstek. Lite söndagsfin får man väl vara även om det bara är en kort liten halvtimme:-)

I veckan som kommer ska jag på konferens och jag hade så gärna haft min andra silkiga figurnära klänning men med tanke på sällskapet kommer det att vara lite för kurvigt. Folk kommer att sätta i halsen helt enkelt. Det här däremot kommer att funka prima!!

Så fina färger i trädgården nu, tacksamt att fotografera. Kanske ser jag lite nere ut, men jag glömde helt bort att le mot kameran..strunt i det…Buskarna där bakom mig är jasmin och syrener som jag planterade när vi flyttade in..

Idag är en tvätt och städdag och lite senare ska jag till nya stället och måla lite till på väggar och golvlister..funderar på att ta mig ett bad där i kväll och inviga badkaret:-) Kanske…alltid kul med premiärer. Intresseklubben antecknar??

Fina baksidan på art silk tunic. Tror jag ska lossa liten anings på rosetten.. Underbart med de ljusblå fjärilarna på den vinröda botten som speglar sig mot den ljusblåa ryggsidan. Fjärilarna syns inte så mycket här men kolla inpå den vänstra axeln och vid den högra handen så ser du en skymt av dom små liven.

Vad mer finns att tillägga? Jo, typ köpstopp fram till påsk eller liknande:-)

Schmooch! Ni trodde väl inte att jag skulle kunna vara allvarlig en hel bildserie? Nänä…men det var inte så lätt att göra den här för mina klackar sjönk ner en decimeter i mjuka mossmattan:-)

Ha en skön söndag!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  ChristinaB
  October 10, 2010 at 16:37

  Den tunikan är så fin!!! Vackar Jeanette har den och den är superläcker i färgena.
  Du tar så fina foto och det är mitt nästa uppdrag; lära mig fotografera:)

  Kramar på dig

  • Reply
   Lingonberrie
   October 10, 2010 at 20:26

   Kramar tillbaks!

 • Reply
  chatarina
  October 10, 2010 at 18:20

  Hej! Den tunikan är så fin! Du passar så bra i den!!
  Kram

  • Reply
   Lingonberrie
   October 10, 2010 at 20:27

   Tack Chatarina, den är ljuvlig att ha på:-)

 • Reply
  Mimmi
  October 10, 2010 at 20:09

  Du är så fin i den färgen velvet. Jag har ju den ljusa och den är fantastisk att ha på för en silksucker som jag./K

  • Reply
   Lingonberrie
   October 10, 2010 at 20:27

   Du har smittat mig med silkessucksjukan. Den är såå skön på..
   Kram

 • Reply
  Susanna
  October 10, 2010 at 20:15

  Du bjuder åter på fina bilder och inspirerar mig, tack! Du är jättefin i din nya tunika, kram

  • Reply
   Lingonberrie
   October 10, 2010 at 20:28

   Tack så mycket Susanna, kram tillbaka till dig!

 • Reply
  Linda G
  October 10, 2010 at 21:09

  Oh vad fin! Du har den med lite blingebling på va?! Urfin! Kram

  • Reply
   Lingonberrie
   October 10, 2010 at 21:12

   Blingeblingebling! Jovisst. K

  Leave a Reply