3 In Odd Molly

Too much, too red, too fun

Så här tänkte jag INTE se ut i morgon på Mollyträffen:-)

Men nu när jag inte har lust att städa leker jag lite framför spegeln istället. Mycket roligare. Väldigt mycket roligare att skuta upp städningen. Vad heter det där krångliga ordet? Precrostination, prekrastinera nä, wikipedia säger: Procrastination. Åh, då blir det procrastinera på svenska. Gud vad jag svamlar..

Hur som helst, här är en kavalkad av färgen Cabaret, som jag var helt övertygad hette Cabernet eftersom den är vinfärgad.

Rutigt, randigt, enfärgat och blommönstrat, allt på en gång. Undrar om jag kan lägga till något mer?

Härligt att få spexa till det lite..

Jaha, då får jag väl återgå till städningen. Mummel. Moppa toalett. Gny.

( ja, jag byter om först.)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Susanne - sannibus
  September 10, 2010 at 18:59

  hahahah först läste jag “så här skall jag se ut på träffen imorgon” Tänkte herre jisses kors… Får smita ut utan att ha lämnat avtryck :D Ser något… ja .. Kaka på kaka är ett bra uttryck :D Men jisses vilka färger! Älskar cabaret men är så ledsen för att jag inte kan ha den. Ser inte klok ut i den tyvärr.. Kram gumman

 • Reply
  Lingonberrie
  September 10, 2010 at 19:35

  Hjälp! Nu har jag förstorat mitt “inte” så inga missförstånd sprids. Huvva. Men jag kan definitivt tänka mig att gå omkring sådär hemma, lite röd och glad.
  Kram!

 • Reply
  Annette
  September 10, 2010 at 20:47

  Ha Ha…ja, det var verkligen mycket av allt! Du hade helt klart synts iallafall på Malmö träffen. :D
  Men, just den färgen är härlig så här inför höstmörkret. Har själv chrysalisen i cabaret.
  Ha en fortsatt härlig fredag!
  Kram.

 • Leave a Reply