5 In Odd Molly

Nedräkning tills på lördag

Då är det Odd Mollyträff i Malmö. Det ska bli så kul och jag är lite nervös också att träffa så många nya människor på en gång. Men det ska egentligen bara bli skittrevligt helt enkelt. Vad ska man ha på sig då?

Det som jag vill spana på och prova är den här:

Mah-jong Velour dress i dk indigo. Jag älskar den! Man kan använda den som både klänning och uppknäppt som kappa. Men jag är lite kär i den ljusa lite indigofärgen också som jag provade hos Fröken Siv.

Färgen är inte lika användbar som den mörka, men det är så ljuvlig. Snälla tomten, kan jag inte få båda?

Annars är jag ganska Mollynöjd för tillfället. Men jag provar gärna för skojs skull allt som kommer  i min väg.

Hur är det för er som ska på träffen? Vad är ni sugna på för Mollysar?

Trevlig Kväll!!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Viola
  September 7, 2010 at 21:39

  Den ser ju väldigt söt ut den där mahhjong klänningen på dig så jag förstår om du är sugen, men modellen är helt för mig.
  Om du ska ha den så följ ditt hjärta och ta den ljusa!

  Jag ska ge mig på att prova en fonda. Dessutom varma goda continental dress och wigwamen i svart och vintage chalk. Bronte blouse är jag nyfiken på också. Dessutom Alchemistry dress i almost blac, lovely knit i military. Den söta plath klänningen som jag har sett att du haft på dig här i bloggen är jag jätteintresserad av .

  Sen är jag sugen på att kolla med på Ti Mo och Hunky Dory och lite annat. Ja, det är ju en del saker jag vill kolla på så jag försöker planera min klädsel på lördag så att den är lätt att ta av och på för snabba provningar :D

  Kram från V

  • Reply
   Lingonberrie
   September 7, 2010 at 22:45

   Åh, du har en del i tankarna. Låter som fina val! Jag kan tänka mig att prova Continental Knit dressen också och den där Coolwoolen, heter den så, den som är lite fransig? Jag har känt lite på den och den är såå mjuk..
   Ska bli kul att se dig irl på lördag!
   Kram1

 • Reply
  Helen
  September 7, 2010 at 21:57

  Ja det finns mycket jag vill prova men egentligen bara två saker jag ev vill ha – tror jag. =)
  CSN says noooo

  • Reply
   Lingonberrie
   September 7, 2010 at 22:46

   Nooooo. Samma här ….Wallet says: -NoooooOO
   Men det är lika kul att prova och drömma ibland som att köpa. Vi kan väl trösta oss med det?

   Kramar!

   • Reply
    Helen
    September 8, 2010 at 09:16

    Oh ja, dricka bubbel och prata är kul! Dessutom – vi bara bidar vår tid tills det blir rea… ;)

  Leave a Reply