7 In Uncategorized

Mycket trafik i buddlejan

Undrar vad dom säger till varann?

Flappo: -Lämna lite till mig va?

Antenno:- Plommonpuré, ahh.

Bzzz: -Fint väder idag! I vilken ordning kör vi? Formation någon?

Vingo: -Hey..min solspot! Min!

Jag lagar till min otroligt försenade lunch och passar på att lägga upp lite bilder från trädgården. Mycket roligare att springa runt med kameran än att städa garaget. Vi har en fjärilsbuske på tomten och det är ljuvligt. Nu verkar dom gilla plommon mer än den just idag. Ibland kan det sitta 15-20 fjärilar i den.

Japp, nu är maten klar. Dags att äta lite grann. Det blir nog ingen dagens Molly idag för jag kommer att vara i jobbestället hela kvällen.

Trevlig fredag kväll!

7 Comments

 • Reply
  Viola
  August 27, 2010 at 19:00

  Sitter just nu och laddar ner blogpress. Tack så mycket för tipset :)
  Ska bli kul att komma igång med iphone-bloggandet.

  Härliga bilder du bjuder på! Min buddleja frös bort för några vintrar sen och jag har inte satt någon ny för den trivs inte riktigt hos mig här där det är så blåsigt. Synd för jag älskar att se alla dessa fjärilar i busken.

  Kram från Viola

 • Reply
  Lingonberrie
  August 27, 2010 at 19:37

  Hej Viola! Hoppas att du kommer igång bra med appen. Den hängde sig lite för mig i början men det var antagligen för jag försökte ladda upp väldigt många bilder på en gång i ett inlägg. Tar man bara en eller två går det prima, det beror väl förresten lite på vad man har för uppkoppling.
  Detta är min sista buddleja, de andra har också frusit för mig. Men ibland har man lite tur:-)

 • Reply
  Mimmi
  August 28, 2010 at 06:38

  Hej vilken härlig sida jag hittade här:D Hit kommer jag gärna tillbaks och läser lite och kanske skriver lite. Ha en fortsatt trevlig helg./K

 • Reply
  Lingonberrie
  August 28, 2010 at 07:26

  Kul att du hittade hit!
  Kramar

 • Reply
  Josanne
  August 28, 2010 at 07:27

  Hej hopp igen. Vilken fin blogg du har! Och helt underbara fjärilsbilder! Nu finns du med i min blogglista. Hoppas det är ok? KRAM!

 • Reply
  Lingonberrie
  August 28, 2010 at 07:50

  Tack! Roligt att vara med i din blogglista, och ännu roligare att ses i Malmö om några veckor:-)

  Kramar!

 • Reply
  Helen
  August 29, 2010 at 09:37

  Mycket trafik i min också! Det är verkligen fascinerande att titta på

 • Leave a Reply